понеделник , юни 24 2024

Услуги и цени

Цени на точиларски услуги в София

Точиларски услуги – ръчно точене на ножове (кухненски , ловни , джобни ) , сатъри , мачете , ножици (шивашки , бръснарски и домашни ) , ножове и решетки за месомелачки с различни видове точила и естествени камъни.

Примерни цени: 3 – 10 – … лв.*  или по договорка с клиента .
* Това са цени за най-често поръчваните при мен точиларски услуги. Според изискванията на клиента, според конкретния модел и марка нож и/или ножици, вид стомана и др. детайли, цените могат да варират и в тези случаи при приемане на поръчката за точене, се договаряме с клиента за конкретна цена и срок.

Държа да подчертая че има разлика в точене и поправяне на ножове! Всеки ценейки своите ножове, както и своя и моя труд, би трябвало да осъзнава, че цената за поправяне на увреден нож и последващото му наточване е по-голяма от стандартните цени за точене. Цената за този род услуги се определя в зависимост от типа нож, стомана, нанесени щети и др. и се започва работа само при одобрение от страна на клиента.

Приемам поръчки от цялата страна чрез куриер или по пощата. Можем предварително да се договорим за конкретната поръчка с клиента по телефон или Skype.