понеделник , юни 24 2024

Отзиви от клиенти

Ще бъда много благодарен и признателен на всеки мой клиент, който отдели няколко минути и напише в тази страница своят отзив, коментар, критика или препоръка за моята работа по неговата поръчка. Благодаря предварително!

9 коментара

 1. Човека определено знае какво прави. След трима различни „професионални“ точилари останах с повредени и/или затъпени ножове, дори и някой от ножовете да бяха добре заострени, се затъпяваха много бързо (за около месец употреба). След посещение тук всичките ми ножове са в идеално състояние, по-качествените от който добиват острота и прецизност на среза близо до тази на скалпел или бръснарско ножче. Нещо по-важно от остротата, което ми направи силно впечатление, е нейната издръжливост, ножовете ми вече държат по 5 месеца постоянна употреба. Много съм доволен от работата на майстора и горещо го препоръчвам, коректен е, цените са повече от разумни и съм сигурен, че всеки който го посети ще се убеди сам.

 2. М. Драганов

  Досега винаги съм си мислел че с купешките ми точиларски джуджурии съм имал що годе остри ножове като си ги точих сам, или аз или жена ми. Бяха ми подарили обаче един комплект скъпи японски ножове, за които ми казаха че ще е престъпление да ги точа по този начин. И ровейки из интернет да намеря точилар в София, попаднах на този майстор. Ами какво да кажа, освен благодаря ти човече!!! Разбираш си от занаята и дума да няма. Пак ще идвам и даже с по-обикновените ми ножове вече няма да се занимавам, евала! Че си ми и наблизо за мой късмет.

 3. Александър Минчев

  Г-н Христов ми наточи три ловни ножа!
  Изключително професионална работа и с високо качество.
  Веднага занесох и домакински ножове за заточване!
  Много коректен майстор и човек. Цените наистина са разумни, както казва по-горе в мението си Филип. Горещо го препоръчвам на всички!

 4. Александър Минчев

  Домакинските ножове станаха като бръсначи!
  Отлична работа!
  Много добър майстор!
  Препоръчвам го !

 5. Хората си носят ножовете за да им станат като бръсначи, а аз закарах бръсначи да ми ги оправи, и да ви кажа човека си свърши работата. Много финно и прецизно наточване, а в същото време се съобрази и с други мои изисквания. Цената си я договаряте, но всеки може да си го позволи без проблем. Човека има уважение към професията и си я върши перфектно.

 6. Владимир Маринов

  Изключително съм доволен от предлаганата услуга. Занесох Leatherman Wave със съсипано острие, полученият резултат беше по-добър от заводската заточка!

  • Два броя Victorinox минаха през майстора – направих си стекове от свински шол с 8 сантиметрово джобно ножче, мисля че това е достатъчно като пример за качеството. Estwing Sportsmans Axe също мина обработка – значи можело да се цепят едри дърва с къмпингарска брадвичка, но не става само със обигран замах, трябва и перфектно заточено острие.

 7. Любомир

  Професионална работа на ниски цени. Много съм доволен…

 8. Светослав Маринов

  Много добре свършена работа, три ножа за бензинова косачка за трева и една брадва Fiskars.
  Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *